Welkom op de website van Manege Bruin.    
     Op 5 minuten stappen van strand, zee en duinen ligt Manege Bruin. Bij Manege Bruin kunt u zich vanaf 6 jaar begeven in de wereld van de ruitersport. Wij zijn een 3-sterren FNRS-manege. Manege Bruin ligt naast de vuurtoren van Huisduinen (Den Helder).
Manege Bruin heeft veel te bieden:
een ideale ligging
90 paarden en pony's
gezellige Foyer
strand- en maanritten
Spring- en dressuurlessen
ook voor de aankoop of verkoop van pony en paard
 
     Zowel de beginnende als de gevorderde ruiter is bij ons op de juiste plek. Ook voor spring- en dressuurlessen bent u van harte welkom. Maar wij doen méér dan alleen maar lessen.

     Zo is er in de zomer de mogelijkheid tot het maken van buitenritten over het strand en door duinen. Wij organiseren dressuurwedstrijden, springwedstrijden, een bonte avond, ruiterkampen, maanritten en helpen je met het behalen van de ruiterbewijzen deel 1, 2, 3 en het ruiterdiploma.

 
     Wij beschikken over een binnen- en buitenrijbaan. In onze stallen staan niet alleen onze eigen paarden. Er is mogelijkheid voor pensionstalling met weidegang voor paarden en pony's. Wilt u niet permanent uw paard of pony bij ons stallen? Geen probleem, er is een divers aanbod van stalling beschikbaar.
 
     Als u meer wilt weten over onze manege, bent u van harte welkom contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd telefonisch of via de e-mail te bereiken. Wij hopen u snel te zien bij Manege Bruin.

Bekijk hier het privacy beleid van Manege Bruin

Laatste update: 05 mei 2024
Copyright
© M. van Trierum